Zomerfeest bij Afd. Roermond en Venlo

02 September 2024 - uur

Op vrijdag 30 augustus 2024 heeft de Bond van Wapenbroeders. Afdeling Roermond en Venlo een geweldig zomerfeest gehad bij Eetcafé Hatenboer. Eigenaar en mede wapenbroeder Geert Suijlen had samen met het bestuur een leuke dag met verschillende activiteiten en een afsluitende BBQ in elkaar gezet.

Rond 13:00 uur mochten voorzitter Martin Hasebos en secretaris Lia Schroeders de eerste gasten ontvangen en rond 13:30 uur zat iedereen lekker aan de koffie of thee met Limburgse vlaai.

Na zijn welkomstwoord had voorzitter Martin Hasebos een verrassing in petto voor onze Banierdrager Ben Sevenich. Als Banierdrager is Ben een groot uithangbord voor de afdeling. Hij zet zich al bijna 2 jaar met hart en ziel in voor zijn rol als banierdager en houdt onze Banier in top conditie. De Banier heeft zelf een eigen kamer in zijn huis gekregen. Het bestuur vond dat een waardering op zijn plaats was voor zoveel inzet. Naast een oorkonde en een stoffelijke waardering was er een bloemetje voor zijn echtgenote die hem maximaal steunt bij het uitoefenen van zijn rol als Banierdrager.

Hierna was het aan het bestuur om verrast te worden. Namens Rabobank Midden Limburg was Luc Mulder naar Eetcafé Hatenboer gekomen om zijn persoonlijke Rabobank cheque aan het bestuur uit te reiken. In zijn speech gaf hij aan de check aan ons te hebben toegekend als waardering en ondersteuning voor de diverse activiteiten en bijeenkomsten die wij gedurende het jaar organiseren en daarmee de lokale leefomgeving versterken en het verschil maken.

Als bestuur en leden willen wij Luc en de Rabobank natuurlijk van harte bedanken voor deze ondersteuning #decoöperatieverabobank

Zo was het inmiddels 14:00 uur en gingen de geplande activiteiten van start. Er werden 2 groepen gemaakt. Waarvan een groep ging varen op de Maasplassen en de andere groep een huifkartocht ondernam rond De Weerd. Na een uur wisselden de twee groepen om.

Zowel bij de boottocht als de huifkartocht werd er veel gekletst, gelachen en genoten.

Rond 16:00 uur was iedereen weer terug en werden er onder het genot van een drankje vele sterke verhalen uitgewisseld. Het was aan alle tafels dan ook een drukte van jewelste en iedereen genoot van elkaars gezelschap. Dit werd alleen nog maar groter toen om 17:00 uur het geweldige BBQ buffet werd geopend.

Om 18:30 uur vertrokken de laatste gasten en kon het bestuur terugkijken op een zeer geslaagd zomerfeest.

Naar de foto's van dhr. Pim Ermers: >

Nieuws