Themalezing Lgen b.d. Ton van Loon "Veiligheid in een krankzinnige wereld"

14 September 2024 - uur

Ton van Loon ging in 2013 met pensioen als luitenant-generaal. Hij voerde het bevel op alle niveaus in het Nederlandse leger en in de NAVO en hij bracht een groot deel van zijn carrière door in Duitsland, waar hij werkte aan een nauwere samenwerking tussen beide legers. Hij voerde het bevel over diverse operaties in Kosovo en Afghanistan. Na zijn pensionering werkt hij als mentor en als docent en research fellow. In zijn lezing zal hij ons meenemen in de vraag "Wat is veiligheid en hoe veilig zijn wij in een wereld waar vaste waarde niet meer van toepassing zijn en normen zijn vervaagt.

Het belooft een hele interessante avond te worden met veel ruimte voor discussie en verdieping.

De lezing vindt plaats op 27 september 2024 in het Generaal Spoorpaviljoen Nationaal Herdenkingspark Roermond Maastrichterweg 19, 6041 NZ Roermond

Voorafgaande aan de lezing is er een gezellig samen zijn waarvoor u alle van harte bent uitgenodigd.

18:00 - 19:00 zaal open en gezellig samen zijn met een hapje en drankje
19:00 - 20:30 lezing
20:30 - 21:30 nazit met een hapje en drankje

Onze lezingen zijn voor een ieder toegankelijk!!!!
Geïnteresseerde zijn van harte welkom bij de lezingen en om kennis te maken met de leden van de Bond van Wapenbroeders afdeling Roermond en Venlo.

Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover Kasteel Hattem bij de tennisvelden (slechts enkele minuten lopen tot het Paviljoen). Parkeren bij het Paviljoen is niet mogelijk – de ruimte dient vrij te blijven voor hulpdiensten en bevoorrading.

De entree voor leden van de Bond van Wapenbroeders is gratis;
Niet-leden betalen € 3,- voor deelname.

U kunt zich aanmelden via bvw.afd.roermond@gmail.com met vermelding van het aantal personen. Vol=Vol.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Stichting Koepel Veteranen- en Geüniformeerden Organisaties Limburg
https://www.dekoepellimburg.nl/

  •  
Nieuws