Venray / Gennep - Nieuws

Excursie naar Nationaal Militair Museum

24 april 2016
Excursie naar Nationaal Militair Museum

Op 19 april 2016 werd 's morgens vroeg om 08:00 uur vanaf de Wetteling in Venray vertrokken en ging het via de opstapplaats in Gennep naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Na een voorspoedige reis kwamen we rond koffietijd aan. 

Nadat de entree geregeld was, werd er eerst een groepsfoto gemaakt. Toen was het tijd voor een lekker bakje koffie met iets lekkers. Aansluitend kon iedereen zijn gang gaan en rondkijken in het museum. Van vliegtuigen van vroeger tot heden, tanks, moderne pantservoertuigen tot paard en wagen, kanonnen, Nike-raketten, enz. Van alles is er te zien. 

Ook zijn er simulators en andere apparaten om zelf iets te doen. Je kunt er ook diverse video's en filmpjes bekijken. Tussen de middag was het tijd voor onze nasi met saté en een drankje. Daarna was er nog genoeg in het museum te bekijken. Kort voor het vertrek nog een kopje koffie. 

Om 15:30 uur ging het weer huiswaarts. Het was een geslaagde dag. Ook met veel dank aan onze Armand Goossens die samen met het bestuur, veel voorbereidend werk gedaan heeft.

Naar de foto's >
  

Copyright © 2018 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk