Venray / Gennep - Nieuws

In Memoriam: Dhr. Henny Meijer - Afdeling Venray / Gennep

11 april 2015
In Memoriam: Dhr. Henny Meijer - Afdeling Venray / Gennep

Op 9 april 2015 is op 72 jarige leeftijd overleden de heer Henny Meijer, penningmeester en Public Relations-functionaris van de Afdeling Venray / Gennep e.o. Henny was de mede-oprichter van de Afdeling Venray van de Bond van Wapenbroeders in 1984. Vanaf de oprichting heeft hij onafgebroken deel uitgemaakt van het afdelingsbestuur. 

Henny beschikte over een grote kennis van de militaire historie en van de Kanselarij van de Nederlandse Orden. Zijn enorme inzet voor de Bond van Wapenbroeders en zijn activiteiten waren zeer divers. Jaarlijks was hij ceremoniemeester op het Britse Oorlogskerkhof in Venray. Zijn hulpacties voor Britse Oorlogsweduwen, Oorlogsinvaliden en Oud Bevrijders leidden tot een bijzonder positief resultaat. Voor de Afdeling Venray / Gennep heeft hij zijn bijdragen geleverd aan het organiseren van talloze activiteiten. Met het overlijden van Henny verliest de Bond van Wapenbroeders een bijzonder gewaardeerd collega.

De uitvaartplechtigheid vindt met Bondseer plaats op woensdag 15 april 2015 om 15.00 uur. Locatie: Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN Nijmegen.

Hierbij wordt opgeroepen om Henny met zoveel mogelijk Wapenbroeders de laatste eer te bewijzen.

Naar de kennisgeving van overlijden -->

Bericht Vereniging Dragers Militaire Dapperheidsonderscheidingen

Foto: Dhr. Hans Dooren.

Copyright © 2018 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk