Roermond / Venlo - Nieuws

Thema avond “Gaza: in de branding van het Palestijnse vraagstuk” met Arie van der Lee

21 mei 2019
Thema avond  “Gaza: in de branding van het Palestijnse vraagstuk” met Arie van der Lee

Op vrijdag 31 mei 2019 organiseert de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Roermond en Venlo een thema-avond in het Generaal Spoorpaviljoen (Nationaal Herdenkingspark nabij kasteel Hattem) te Roermond.

Arie van der Lee is de afgelopen tijd 4 keer naar de Gaza strook geweest voor o.a. het internationale Rode Kruis. Zijn meest recente bezoek was eind 2018. In de inleiding zal hij dieper ingaan op het conflict tussen de Joodse staat Israël en de situatie van de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever en in het bijzonder in Gaza. 

De lezing begint om 19.00 uur. Het paviljoen is open vanaf 18.30 uur.  Iedere geïnteresseerde is welkom. Er kan in de omgeving beperkt worden geparkeerd, maar er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het nabijgelegen kasteeltje Hattem, slechts enkele minuten lopen naar het paviljoen. Met nadruk wordt u verzocht niet op een van de monumenten te parkeren. Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen wordt u verzocht de deelname te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com  of telefonisch 06-52062326 met vermelding van het aantal personen.

Via de website van de Wapenbroeders  www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo  is meer informatie te vinden.

Een mededeling die betrekking heeft op de uitnodiging c.q. deelname: er worden vaak opnames/foto’s gemaakt voor de website. Deelnemers aan dit evenement gaan akkoord met het maken én gebruiken van fotomateriaal voor de website. 

Copyright © 2019 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk