Ospel - Nieuws

Algemene Ledenvergadering Afdeling Ospel

22 februari 2016
Algemene Ledenvergadering Afdeling Ospel

Voorzitter Arie van der Lee heet op 12 februari 2016 in zijn welkomst woord speciaal Anton en Mia van Nieuwenhoven welkom dat zij op hun leeftijd toch de moeite hebben genomen om hier aanwezig te zijn. Hij memoreert verder aan de vele werkzaamheden die zijn verzet door het bestuur, en leden van de afdeling. Ook is hij blij met de samenwerking met de Heemkunde vereniging afd. Nederweert en de scouting Nederweert bij de diverse activiteiten.

De vergrijzing waar ook de Afdeling Ospel niet aan ontkomt, baart hem wel zorgen en daar moeten wij wat aandoen, Hij geeft alvast aan dat er op de jaarmarkt een reclamecampagne zal worden georganiseerd. Verder vraagt hij ook aandacht voor een sociaal plan dat het bestuur aan het voorbereiden is. Bij het financieel verslag blijkt dat er een kleine winst is gemaakt. Voorzitter Arie van der Lee grijpt dit aan om 2 consumpties aan te bieden aan de aanwezigen leden. Bij de bestuursverkiezing wordt Mia Gubbels in het bestuur gekozen en zal als 2e secretaris gaan functioneren, welke functie zij al bekleedde het afgelopen jaar.

De beker voor de beste schutter van het jaar werd gewonnen door Louis Janssen, dit tot zijn eigen verbazing. Wiel Mackus, de organisator van dit maandelijkse schieten, had de resultaten en de deelnames goed doorberekend. Zo werd Louis de verdiende winnaar.

Nadat de voorzitter Arie van der Lee de vergadering had beëindigd, werd de avond nog vervolgd met een boeiend verhaal van Jan Vossen over zijn tijd in Nieuw-Guinea in 1962 met veel foto's verduidelijkt. Hierna liet hij nog enkele films zien over hoe de inwoners ( Papoea's ) daar toentertijd nog leefden. Al met al een geslaagde avond.

Copyright © 2018 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk